TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player
TAMAutomation Robots i Màquines de llimar i polir Productes Robots i Màquines de llimar i polir Sèrie ONYX : Màquines rotatives per polir i llimar

Sèrie ONYX : Màquines rotatives per polir i llimar

La sèrie ONYX s’ha dissenyat per satisfer la demanda d’alta producció aprofitant l’arquitectura de màquina rotativa i la precisió que ofereix la tecnologia CNC (o PLC segons la necessitat).  El concepte bàsic és una taula rotativa ràpida i precisa que suporta els utillatges de fixació de les peces, combinant-los amb el nombre de capçals de llimar i polir necessaris; tots i cadascun al voltant de la taula rotativa i controlats simultàniament per CNC.  En cas necessari la màquina pot incorporar un o més robots per efectuar la tasca de càrrega i descàrrega.


Tal i com en les màquines de la sèrie EMERALD, aquestes màquines CNC rotatives (o PLC per màquines més bàsiques) poden ser dissenyades d’acord amb les específiques necessitats de cada aplicació, per llimar i polir qualsevol peça independentment de la seva complexitat.
Gracies a la potència del CNC per controlar múltiples eixos de manera simultània, és possible d’assolir màquines flexibles amb un disseny apropiat dels utillatges i sistemes de fixació, mantenint una capacitat productiva molt elevada.  La sèrie ONYX proporciona al client una alternativa interessant per suplir processos amb alta demanda de producció amb un excel•lent rati qualitat preu.

En totes les famílies de màquines rotatives, TAMAutomation aplica tecnologia militar que permet incrementar la precisió dels eixos que roten amb la taula, minimitzar el manteniment i reduir el temps de cicle en comparació amb les solucions convencionals.

Les nostres màquines rotatives CNC de polir i les nostres màquines rotatives PLC de polir són l’opció més adient per obtenir una alta producció. Equipades amb les millors pistoles de pasta líquida i discs de polir, aquestes màquines són excel•lents per processos de polit i brillat.

Les nostres màquines rotatives de llimar amb CNC o PLC són línies de producció ràpides i precises que ajuden a obtenir el millor llimat, esmerilat i debarbat.

Contacti amb nosaltres per obtenir més informació sobre la sèrie ONYX.

Si us plau, seleccioni al menú alguns dels exemples de maquinària.