TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player
TAMAutomation Robots i Màquines de llimar i polir Productes Robots i Màquines de llimar i polir Sèrie EMERALD : Robots rotatius per llimar i polir

Sèrie EMERALD : Robots rotatius per llimar i polir

La sèrie EMERALD ha estat dissenyada en base al robot però per altes produccions.   Aquest concepte combina la flexibilitat d’un sistema robotitzat amb l’exitosa arquitectura rotativa de les màquines de llimar i polir CNC.

Tal i com en la sèrie TOPAZ, aquestes cel•les robotitzades rotatives  poden ser dissenyades per llimar i polir eficientment qualsevol tipus de peça independentment de la seva complexitat mitjançant l’operació simultània de varis robots muntats sobre una taula rotativa treballant sincronitzadament.  Es pot produir un model de peça obtenint una gran producció, o diferents tipus de peces al mateix temps, assolint molta flexibilitat.   Tot plegat garantirà al client una alta capacitat de producció sense renunciar a l’excel•lent flexibilitat dels robots.

Amb una màquina rotativa de robots, la producció de peces s’incrementa sense reduir la flexibilitat del robot per llimar, esmerilar, polir, desbarbar i raspallar, mantenint a la vegada el flux de treball tant senzill com seria en una màquina amb un sol robot.

Aquest disseny de taula giratòria amb robots permet utilitzar robots i reduir el temps de producció.

Cada robot pot fer models de peces diferents obtenint una màquina extraordinàriament flexible i ideal per llimar, polir i desbarbar sèries curtes.

Cada robot pot fer el mateix model de peça incrementant així dràsticament la producció ja que l’operari ha de programar només un robot però obté la producció de varis robots. S’obté així una màquina ideal per llimar, esmerilar, polir i desbarbar sèries llargues.

L’eficiència elèctrica s’incrementa degut al disseny físic d’aquest concepte de robots giratoris.

La logística a la planta de producció millora substancialment.

Aquest sistema rotatiu de llimar, polir i desbarbar combina la flexibilitat d’una cèl•lula robotitzada d’un robot amb la producció d’una màquina rotativa; oferint les avantatges d’ambdós sistemes.

Contacti amb nosaltres i informi’s de les avantatges del concepte EMERALD a través del nostre Departament Comercial.

Si us plau, seleccioni al menú alguns dels exemples de maquinària.