TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player
TAMAutomation Robots i Màquines de llimar i polir Informació legal

Technologies for Advanced Manufacturing and Robotics
Plaça Bonvehí - Pol. Ind. Pla de Santa Anna
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona - Spain)
Tel: +34 931 165 763
Fax: +34 931 131 911
Internet: www.tamautomation.com

Dades registrals:
Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 42739, Folio 76, HojaB 411365, Inscripción 1
CIF: B65622748

Nota legal:
El present avis legal estableix les condicions d’ús del lloc Web “www.tamautomation.com” que Technologies for Advanced Manufacturing and Robotics, S.L. (en endavant TAMAutomation), amb domicili social a la Plaça Bonvehí, Pol. Ind. Pla de Santa Anna, 08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona (Spain) NIF B65622748, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom nº 38691, Foli 76, Pàgina B-331772, Inscripció 1ª, posa a disposició dels usuaris d’Internet.
L’accés al lloc Web www.tamautomation.com atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació plena i sense reserves per part de l’usuari de totes i cadascuna de les condicions incloses en aquest avís legal.
Tots els drets de propietat intel•lectual del domini www.tamautomation.com, així com dels seus continguts pertanyen o bé a TAMAutomation o bé a terceres persones, motiu pel qual cap usuari està autoritzat per fer ús d’ells, ni imprimir-los, ni emmagatzemar-los en cap suport físic en cap cas que no sigui el de la seva utilització personal i provada, quedant prohibida la modificació, descompilació, o la utilització comercial de qualsevol part de la mateixa.
Tan sols s’autoritza la utilització dels continguts del domini Web www.tamautomation.com amb finalitat informativa i de servei, essent l’usuari l’únic responsable del mal ús dels mateixos.
Per accedir a la informació continguda al lloc Web i fer ús dels serveis que s’ofereixen, els menors d’edat han d’obtenir permís previ dels seus pares, tutors o representants legals.  Les dades, textos, informacions, gràfics o vincles publicats en la web www.tamautomation.com, són recopilats amb efectes merament informatius per a totes les persones que puguin estar interessades en els mateixos sense que, el seu accés, generi relació comercial, contractual o professional entre els usuaris i TAMAutomation.  En cas de discrepància entre la informació continguda al lloc Web i la continguda en paper, es considerarà vàlida aquesta darrera.  TAMAutomation es reserva el dret de modificar els continguts del domini Web www.tamautomation.com sense previ avís.
Els enllaços o hipertext que, en el seu cas, permetin l’accés a través del lloc Web a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de TAMAutomation, motiu pel qual TAMAutomation no es fa responsable ni de la informació continguda als mateixos ni de qualssevol efectes que es derivin de la mencionada informació.
L’usuari té terminantment prohibit introduir qualsevol tipus de virus en el domini www.tamautomation.com, així com intentar accedir o accedir a les dades del mateix, modificar-los, accedir a les comptes de correu, missatges, etc...
En conformitat amb la llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’interessat té dret a conèixer, rectificar, cancel•lar o oposar-se al tractament de la informació que l’afecta dirigint un escrit a l’adreça indicada, i autoritza que passi a formar part del fitxer automatitzat de Technologies for Advanced Manufacturing and Robotics, S.L., Plaça Bonvehí, Pol. Ind. Pla de Santa Anna, 08272 Sant Fruitós de Bages, Barcelona (Spain), davant el que podrà exercitar els seus drets, i a que sigui emprada per mantenir la relació comercial i rebre informació i publicitat per qualsevol medi de comunicació de productes i serveis de TAMAutomation.
TAMAutomation no garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de les dades, programes, informacions o opinions, sigui quin en sigui l’origen, que circulin per la seva xarxa o per les xarxes a les que l’usuari pugui accedir a través de la Web www.tamautomation.com.  El client accepta expressament deixar exempt a TAMAutomation de qualsevol responsabilitat relacionada amb la Web de www.tamautomation.com.  L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l’accés als continguts mencionats, així com de la seva reproducció o difusió.
TAMAutomation no serà responsable de las infraccions de qualsevol usuari que afectin els drets d’un altre usuari de www.tamautomation.com, o de tercers, incloent els drets de Copyright, marques, patents, informació confidencial i qualsevol altre dret de propietat intel•lectual o industrial. TAMAutomation farà us de las accions civils o penals que per llei correspongui davant qualsevol utilització indeguda del seu domini Web www.tamautomation.com. Els litigis que puguin sorgir en relació a aquest domini es regiran únicament pel dret espanyol, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals competents a Barcelona.