TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player

TAMAutomation és una empresa innovadora especialitzada en el disseny i fabricació de cel•les claus en mà pels processos de llimar, polir i desbarbar.

L’àmplia experiència acumulada i el coneixement de les darreres tecnologies en robòtica, electrònica industrial i CNC permet a TAMAutomation proposar i subministrar al mercat conceptes innovadors en cèl•lules de robots, CNC i PLC, tècnicament molt avançades per aconseguir la més òptima producció i acabat en cada superfície i forma per llimar o polir.

El contacte directe amb els nostres clients garanteix que les nostres màquines de polir i llimar són les solucions en automatització que vostè realment necessita.

El nostre enfoc no són les màquines en si, sinó la integració d’una solució rendible i eficient dins de cada organització, buscant una mútua i profitosa relació a llarg termini.

Si us plau, contacti amb nosaltres per a més informació.

El nostre equip humà ha desenvolupat una àmplia gamma de solucions en cel•les robotitzades, màquines CNC i sistemes PLC pel procés de polit, llimat i desbarbat en diferents sectors.

Aquesta experiència permet a TAMAutomation oferir cèl•lules a mida emprant mòduls mecànics, elèctrics, electrònics i de software altament fiables i eficients.

Les nostres màquines claus en mà, totalment programades i provades als nostres tallers, l’ajudaran a obtenir els resultats que necessita mitjançant l’automatització dels processos de polit i llimat de peces, reduint costos i garantint la qualitat i l’acabat que els seus productes requereixen.

TAMAutomation centra els seus esforços i recursos en les tecnologies i processos de llimat i polit que són realment fonamentals per aconseguir la total satisfacció i fidelitat dels nostres clients.

Les funcions i processos que no són diferenciadores ni crucials pels nostres clients, tals com el fresat, tornejat, EDM, etc..., són confiades a les millors empreses col•laboradores especialitzades en cada àmbit.