TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player
TAMAutomation Robots i Màquines de llimar i polir Empresa Robots i Màquines de llimar i polir Marketing & Vendes

Màrqueting i Vendes

El Màrqueting està essencialment orientat a analitzar permanentment les necessitats reals del mercat i desenvolupar solucions eficients pels nostres clients, aprofitant l’especialització i experiència adquirida i a l’ampli coneixement dels processos de llimat, polit i desbarbat.

La direcció de vendes, l’equip de vendes i els distribuïdors de TAMAutomation tenen l’objectiu permanent de conèixer i entendre els problemes específics de cada client i d’oferir la millor solució possible, tant a nivell tècnic com de rendibilitat a curt, mitjà i llarg termini.

La funció comercial té sota la seva responsabilitat el servei post-venda, tractant de proporcionar al client un servei integral i compromès que cobreixi tot el cicle de vida de la instal•lació.

TAMAutomation ofereix solucions per qualsevol sector: màquines i robots per la indústria ferroviària, per la indústria nàutica, pel sector aeronàutic, per l’automoció, per la indústria d’implants quirúrgics, la indústria armamentista i armament i altres que puguin requerir d’alguna màquina especial.

Contacti amb el nostre departament comercial per rebre més informació.

TAMAutomation: un equip humà internacional centrat en aportar solucions en els seus processos de llimat i polit