TAMAutomation Logo
> Get Adobe Flash player
TAMAutomation Robots i Màquines de llimar i polir Empresa Robots i Màquines de llimar i polir Formació

Formació

Aquesta funció s’encarrega de l’adient formació dels operaris de les nostres màquines i cèl•lules de llimat, polit i desbarbat.

La correcta formació dels usuaris i operadors de les nostres màquines permet extreure’n el màxim rendiment i productivitat, essent orientada tant a l’ús de la màquina com al seu manteniment i monitorització.

Els programes de formació estan dissenyats sempre en dues etapes: la primera té lloc en les pròpies instal•lacions de TAMAutomation després de les proves d’acceptació i la segona, en les instal•lacions del client una vegada s’ha posat la màquina en marxa.

Durant els testos FAT i SAT els nostres enginyers formaran el seu personal en la utilització de la recentment adquirida instal•lació per acabat, polit, llimat, desbarbat o qualsevol altre procés: com paletitzar (carregar i descarregar), com fer servir els sistemes de fixació i pinça, com ajustar les eines (bandes i discs), com compensar el desgast de les eines, com programar la instal•lació...

Podrà obtenir cursos formatius addicionals en qualsevol moment, contacti amb el nostre departament comercial per rebre més informació.


TAMAutomation: la millor formació pel màxim rendiment de les seves màquines de llimar i polir